


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Причината за необичайно хладното време е мощното стратосферно затопляне
Няма да ви се налага да купувате почти нищо, а ястието, което ще поднесете на близките ви, ще конкурира и най-големите специалитети
Очаква ни цяла седмица лошо време
Следващите дни се очакват ниски температури и снеговалежи
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
Обявен е жълт код за опасно време
От морето се вадят автомобилни гуми, железа и различни битови предмети
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите